Du er her: Hjem » Applikationer » Industribygninger » Referencer

"Vi har allerede bestilt endnu en bygning."

Joel Muxhinda, CEO i TEC-DREAM, fortæller hvorfor de har valgt Frisomat som konstruktør af deres 5000m2 store PET flaske fabrik i Luanda (i Angola).


 

Frisomat vil levere den tredje fase af et industrielt kompleks i Luanda, som vil producere PET flasker. TEC-DREAM er et innovativt firma og er meget opmærksomme på miljøhensyn og energibesparende tiltag.

 

Klik for at forstørre

Frisomat har allerede bygget to sammenknyttede bygninger på TEC-DREAM’s fabriksområde som er sammensat længdevis. I denne tredje fase vil Frisomat bygge endnu to bygninger og dermed udvide TEC-DREAM’s muligheder i Angola.
Frisomat bringer SMART bygninger til Angola. Bygningerne kaldes SMART fordi de er stærke men lette and konstruktionsdelene er meget nemme at transportere. Takket være Meccano-systemet kan bygningerne sættes sammen og rejses på ingen tid.

 

Klik for at forstørre

Frisomat har flere års erfaring med at være en pålidelig partner i Afrika og lægger stor vægt på at skabe vækst i lokaløkonomien. Bygningerne bliver samlet af lokale håndværkere, og Frisomat hjælper derved med
at sænke arbejdsløsheden i Angola, hvilket er et de vigtigste punkter for deres udviklingsplaner på nationalt niveau.