Stillinger

Hvorfor arbejde hos Frisomat?

Drevet af mennesker

Frisomat blev grundlagt i 1978 af Guy Somers og er en familievirksomhed helt ind til benet. Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Hver dag gør vi en forskel med et team af internationale eksperter. Som en loyal partner giver vi vores kunder det personlige touch, som de har brug for. Frisomat drives af mennesker, og vi glæder os til at byde dig velkommen til vores familie.

Bygget på erfaring

Fra en belgisk enkeltmandsvirksomhed til en international stålbyggevirksomhed. Med 14 afdelinger verden over, et stadigt voksende forhandlernetværk og Belgien, Rusland og Brasilien som produktionslande har Frisomat indtaget en solid plads på markedet siden 1978. Vi bygger videre på mange års erfaring og en omfattende know-how baseret på over 35.000 gennemførte projekter.

Drevet af innovation

Byg i koldformet stål. Det er Frisomats DNA. Vi videreudvikler konstant vores standardiserede bygningskoncept. Det ligger i vores DNA at tage udfordringer op og flytte grænserne. Og i dette dynamiske arbejdsmiljø kan vi hjælpe dig med at vokse yderligere.