Leder du efter en stålbygning af høj kvalitet?

Hvorfor Frisomat

Innovators in
steel buildings

earth

Mere end 100
lande

frisomat buildings

35.000
Bygninger

frisomat employees

450
Eksperter

Casestudier

frisomat steel crane hook

ANERKENDT I HELE VERDEN

Siden starten for 40 år siden har vi bygget 35.000 bygninger i hele verden. Vi har datterselskaber i 14 lande og produktionsanlæg i Belgien og Brasilien.

frisomat innovation

DREVET AF INNOVATION

Vores forskning og udvikling i samarbejde med førende forskere har banet vej for banebrydende løsninger. Vores koldformede stålkonstruktioner bruger 30 % mindre stål, men er samtidig robuste og holdbare.

frisomat construction crane

EN PÅLIDELIG PARTNER

Frisomat er en familievirksomhed. Vores værdier og mennesker er vigtige for os. De er vores udgangspunkt for at skabe langsigtede relationer med dig. Dette gør os til en pålidelig partner.

frisomat custom industrial building design

BÆREDYGTIGE HELT IND TIL BENET

Vores byggeproces er bæredygtig. Vi får mere end 50 % af vores energi fra solpaneler. Vi anvender mindre stål, intelligent transport og reducerer affaldet til et minimum. Stål er 100 % genanvendeligt.

Kundehistorier

Takket være Frisomat kan vi arrangere ridelektioner året rundt. Dette er afgørende, når man driver en rideskole. Ridehuset ser fantastisk ud og er meget robust. Vi kan virkelig anbefale Frisomat.

 

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem!

Frisomat hjalp os med at udvikle vores virksomhed. Fra at have lejede lokaler har vi nu 6 egne lagre med et samlet areal på 19.000 m2. Kvaliteten og æstetikken gør det nemt at tiltrække og fastholde langtidslejere. Vi giver kunderne maksimal værdi for pengene!

Sammen med Frisomats team har vi gjort vores stratosfæriske projekt til virkelighed! I Payerne lufthavn i Schweiz huser den specialdesignede hangar verdens første solenergidrevne topersoners stratosfærefly. Vi er en innovativ virksomhed, præcis ligesom Frisomat.

Vores kunder